Martorell-Vallirana 16– CN Olot 8 (5-2 ; 3-3 ; 5-2 ; 3-1)
Dissabte 24 de maig de 2014

Últim partit de la temporada pels cadets olotins.
Dissabte passat van visitar la piscina del CN Martorell per jugar contra el combinat format pel local i el CN Vallirana.
Els olotins van començar el partit malgastant dos oportunitats clares de gol i apartir d’aquell moment, els locals, van començar a imposar la seva superioritat sobre els visitants, que malgrat ser justos d'efectius i no tenir banqueta van sortir molt endollats, els de casa van aconseguir a implantar el seu joc i el seu ritme per tancar el primer quart amb un 5 a 2 a favor.;
El segon quart va ser molt diferent pels garrotxins; van estar més intensos en defensa posant més dificultats als del Baix Llobregat per aconseguir marcar. D’aquesta manera el segon quart va acabar en taules (3 a 3).
El començament del 3r quart va ser semblant al principi del partit. Els olotins van millorar el seu joc ofensiu fins al punt de disposar d’una jugada de superioritat numèrica per empatar a 8, però la van desaprofitar i un error en la passada va permetre que els locals transformessin un gol de contraatac i en lloc d'aconseguir el 8 a 8 es va passar al 9 a 7. A partit d’aquest moment els locals van jugar a plaer per tancar el tercer quart 13 a 7 i al final del partit 16 a 8.
No ha sigut una gran temporada la dels cadets, sobretot si la comparem a les temporades que ens tenien acostumats aquest grup de jugadors. Ara toca treballar per recuperar sensacions de cara a la temporada 14/15 i que aquest grup ens torni a donar les alegries a les que ens tenien acostumats.
Hem de tancar la temporada amb el cap ben alt assumint que no hem fet les coses bé, però amb el compromís de treballar per tornar a competir a un alt nivell.

SEGURA, Biel; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (1); BOIX, Martí (2); ABEL, Pau (2); RODEJA, Nil (3); PUJOLAR, Marc.