divendres, 27 de setembre del 2013

ENS POSEM AL CORRENT

NOVETATS DEL WATERPOLO OLOTÍ

Jennifer Pareja: la notícia més rellevant de l’estiu és sens dubte el fet que la Jenni hagi aconseguit ser campiona del món amb la selecció espanyola i al mateix temps ser escollida com a millor jugadora del campionat. Unes sinceres felicitacions des d’Olot.


Joan Lluís Albella: el primer entrenador de l’Askartza de Bilbao, ha estat aquest estiu fent un campus de waterpolo a Mèxic juntament amb un grup d’entrenadors en el que hi destacava Manuel Silvestre entrenador del CW Navarra, entre d’altres. Més recentment ha estat escollit com a seleccionador del País Basc per enfrontar-se a la Veneçuela d’Ivan Perez. Una dinàmica imparable que ens agrada seguir des de la llunyania.


Nelson Raviña: aquest estiu i aprofitant els campionats del món de natació de Barcelona el nostre primer entrenador a format part de l’staff tècnic encarregat de portar tot l’aspecte estadístic del campionat del món de waterpolo tant femení com masculí i pràcticament es va passar totes les jornades al mundial. Quina sort.


Arnau Abel: sembla que el CN Barcelona es fixa molt amb els joves waterpolistes del nostre club i l’Arnau ja és oficialment jugador del club degà del waterpolo estatal. Aquest estiu es van formalitzar els tractes i ha estat traspassat. Entrenarà al CAR de Sant Cugat i jugarà amb els juvenils i els absoluts de Divisió d’Honor, de fet aquest cap de setmana ja ha estat convocat pels absoluts en la Copa Catalana. Et desitgem molta sort en aquest nova aventura i visita’ns de tant en tant.


                  
Sergi Colomer: tot i que encara no està del tot lligat cap allà també se n’hi aniria en Colo. Ell en principi jugaria en els juvenils del Barcelona i ens donarà un cop de mà amb els absoluts a aquí en una nova fórmula que permet aquesta duplicitat.



Gerard Reixach: a fitxat aquets estiu pel NCA de Saint Jean D’Angély a prop de Bordeus iniciant així un projecte que té com a objectiu estar entre els millors de França primer i després fer el salt a Europa. A més ha participat en els Campionats del Món Júniors a Szombathely (Hongria) amb la selecció espanyola quedant classificats en cinquena posició.



Ferran Plana: una vegada més ha estat escollit com a seleccionador de l’Estatal en el campionat d’Europa Juvenil celebrat a Malta. Malauradament van quedar eliminats als fatídics quarts de final i van quedar classificats en setena posició final.



Miquel Gasulla: ja se’ns va anar l’any passat cap al CE Mediterrani però aquest anys a canviat d’aires i també ha triat anar cap al CN Barcelona i retrobar-se amb dos bons amics. Aquesta setmana ha debutat en la Copa Catalana i ha marcat tres gols ajudant al seu equip a guanyar el partit contra el CN Poble Nou. També va participar en els campionats d’Europa de Malta juntament amb en  Ferran essent una peça important per a l’equip.




Xevi Buch: ja ens té acostumats a les seves participacions en campionats internacionals de diverses categories aquest darrers anys. Recentment ha estat als Campionats del Món Júniors a Szombathely (Hongria) pitant unes semifinals entre Hongria i Croàcia i la gran final entre la campiona final Itàlia i Croàcia. Sembla que el camí cap a Rio 2016 es va escurçant.